Нашата емисия новини


За нас

Работно облекло и лични предпазни средства Когато се наложи да се купува работно облекло и предпазни средства по охрана на труда, не е нужно да се губи време и излишно да се разходват средства в търсене на магазини и складове.

  Създавайки и поддържайки този онлайн магазин, ние ви предлагаме всичко необходимо по възможно най-лесния и бърз начин и естествено -  на добри цени.

  От тук вие можете да се снабдите с всичко, което ви е нужно за:

• Цялостна екипировка на вашите работници и служители

• Вашата лична трудова или служебна дейност

   Предлагаме пълни пакети за работници и служители в най-различни сфери на производството и отделните стопански отрасли. Те са съобразени с изисквания на законовите и подзаконовите нормативни актове за регулация на охрана на труда и с европейските регламенти и директиви в тази област.

   Стремим се да ви предоставяме възможно най-добрите условия на пазара за работно облекло и лични предпазни средства: ниски цени, бързо обслужване, добро качество според БДС и ЕN, удобна и евтина доставка, безплатна допставка за определени количества и др.

   Самото пазаруване в нашия онлайн магазин е улеснено и със съкратени процедури, които ви спестяват време и излишни разходи. За разлика от много други онлайн магазини, ние не предоставяме вашите лични данни на други лица и не изпращаме нежелани електронни съобщения - СПАМ.